سامسونگکالای دیجیتالگوشی موبایل

بررسی تخصصی سامسونگ گلکسی ای ۲۰ اس | SAMSUNG Galaxy A۲۰s

سامسونگ سال 2019 را با معرفی نسل جدیدی از خانواده سری A آغاز کرد. این سری از سال 2010 به بازار موبایل معرفی شدند اما در سال 2019 با توجه به طراحی متفاوت و تمرکز خاصی که سامسونگ بر روی این سری گذاشته بود، توانست سهم بزرگ بازار موبایل را از آن خود بکند. محصولات سری A غالبا در رنج میان رده­ها البته از A01 و A10 که گوشی­های مقرون به صرفه محسوب می­شوند شروع می­شود و با گوشی­های میان­رده نظیر A50 که یکی از پرفروش­ترین هاست ادامه پیدا می­کند و به گوشی­هایی با خصوصیات بالارده و کمی پایین­تر از پرچم­داران مانند A80 و A90 ختم می­شود. این محصولات متنوع هرکدام شامل ویژگی­های نسبتا خوبی هستند که آنها را از رقبا متمایز می­کنند. اما این پایان کار این سری نیست. سامسونگ با توجه به ایرادات و کاستی­ها، به اجبار برای رفع کاستی­ها یا برای فروش بیشتر و گرفتن سهم بزرگتری از بازار، برای هر مدل چندین نسخه معرفی کرده که اکثریت نسخه­های دیگر با اختلاف قیمتی اندک ویژگی­های بهتری دارند که توجه شما را به خودشان جلب می­کنند. سامسونگ A20s در واقع یکی از همین نسخه­هاست. A20s نسخه پیشرفته A20 است که در دوربین و صفحه نمایش دچار تغییراتی شده که با توجه به قیمت 160 دلاری 60 دلار از A20 نیز گران­تر شده است. در ادامه این مقاله به بررسی A20s خواهیم پرداخت تا با ویژگی­ها و تفاوت­های A20s بیشتر آشنا شوید.

 

 

 

نگاه کلی گوشی سامسونگ A20s

سامسونگ Galaxy A20s  در واقع یک عضو از خانواده سری A و یک نسخه پیشرفته از A20 محسوب می­شود.

این سری از محصولات خانواده سامسونگ به داشتن صفحه نمایش بزرگ AMOLED و دوربین­های با امکانات بالا معروف هستند. متاسفانه A20s بر خلاف A20 از نمایشگر AMOLED محروم است اما از نظر دوربین، با داشتن لنز سه­گانه از A20 که دوربین دوگانه دارد عملکرد بهتری دارد. سامسونگ برای A20s از نمایشگر IPS با فناوری LCD استفاده کرده است. این نمایشگر نسبت به نمایشگرهای AMOLED پایین رده­تر به حساب می­آید اما نسبت به رقبای هم­رده از کیفیت و عملکرد قابل قبولی برخوردار است. یک نمایشگر 6.5 اینچی که با رزولوشن 1560×720 یا همان HD+ تصاویر با وضوح و شفافیت بالایی را برای شما به نمایش می­گذارد. این نمایشگر با تراکم پیکسلی 264 پیکسل بر هر اینچ تقریبا مانند A20 جزییات را با کیفیت مطلوبی به نمایش می­گذارد. سامسونگ در این گوشی حاشیه اطراف نمایشگر را کم کرده و دوربین سلفی را در یک ناچ V شکل قرار داده تا سهم حداکثری نمایشگر از پنل جلویی 81.9 در صد باشد. این نمایشگر با نسبت 19.5:9 بزرگ و کشیده به نظر می­رسد و برای تماشای ویدئو و اجرای بازی مناسب به نظر می­رسد. پنل جلویی این گوشی با شیشه پوشانده شده تا در کنار جنس پلاستیکی پنل پشتی جلوه­ی خاص و البته زیبایی به این گوشی بدهد. بر روی قاب پشتی این گوشی یک سه لنز از یک دورین سه­گانه به صورت عمودی در قسمت بالا سمت چپ جا خوش کرده­اند که یک فلش LED در زیر آنها برای نور دهی بهتر قرار گرفته است. کمی بالاتر از مرکز پنل پشتی یک سنسور اثر انگشت دیده می­شود و در زیر آن لوگوی شرکت سامسونگ خودنمایی می­کند. دوربین سه­گانه این گوشی شامل یک لنز اصلی 13 مگاپیکسلی از نوع عریض است که توسط یک لنز 8 مگاپیکسلی از نوع فوق عریض و یک لنز 5 مگاپیکسلی از نوع  حسگر عمق حمایت شده تا تصویر زیبایی را به ثبت برسانید. دوربین سلفی A20s نیز از یک لنز 8 مگاپیکسلی بهره می­برد. باتری این محصول مانند A20 ظرفیتی معادل 4000 میلی­آمپرساعت دارد و همچنین از شارژ سریع 15 واتی توسط پورت USB Type-C پشتیبانی می­کند. سامسونگ برای A20s از یک تراشه اسنپدراگون Snapdragon 450 با معماری 14 نانومتری که توسط شرکت کوالکام ساخته شده استفاده می­کند. در کنار این تراشه از 3 گیگابایت رم استفاده شده و به راحتی می­توانید چندین برنامه را همزمان باز کرده و به تماشای ویدئو بپردازید. سامسونگ از یک پردازنده گرافیکی به نام Aderno 506 برای پردازش گرافیکی استفاده کرده تا بتوانید به کم آن به اجرای راحت بازی و تماشای ویدئو بپردازید. حافظه در نظر گرفته شده برای A20s به صورت داخلی 32 گیگابایت در نظر گرفته شده که با استفاده از حافظه جانبی این مقدار تا 512 گیگابایت قابل افزایش است. سامسونگ Galaxy A20s یک گوشی میان­رده با خصوصیاتی بسیار خوب است که از طراحی زیبا نیز بهره­مند است.

 

 

 

 

طراحی و ظاهر A20s

همانطور که انتظار می­رود این A20s تفاوت چندانی در ظاهر با A20 ندارد. صفحه نمایش این گوشی با توجه به حفره V شکل دوربین سلفی، یک نمایشگر Infinity-V نامگذاری شده که کمی کشیده و بزرگ است. حاشیه در پنل جلویی بسیار کم است. بر روی پنل جلویی صفحه نمایش و دوربین سلفی دیده می­شوند که با یک لایه شیشه کاملا روی آن پوشیده شده است. پنل پشتی این گوشی از جنس پلاستیک ساخته شده تا هم نازک­تر باشد و هم هزینه کمتری را داشته باشد. قاب پشتی برخلاف جنس پلاستیکی­اش به گونه­ای براق طراحی شده و در کنار جنس شیشه پنل جلویی جلوه­ی زیبایی را به A20s داده است. جنس براق پنل پشتی در کنار زیبایی خاص خودش باعث شده تا اثر انگشت و لکه به سرعت بر روی آن باقی بماند و این جلوه را مخدوش کند. بر روی قاب پشتی در قسمت بالا سمت چپ سه لنز از یک دوربین سه گانه به صورت عمودی در بالا یک فلش LED دیده می­شود که کمی از سطح قاب نیز بیرون­تر قرار گرفته­اند. کمی بالاتر از مرکز این قاب جایی که نوک انگشت اشاره به راحتی آنجا قرار می­گیرد سنسور اثر انگشت قرار گرفته و در زیر آن نیز لوگوی برند سامسونگ خودنمایی می­کند. همه­ی این یک­پارچگی جلوه­ی زیبایی را به پنل پشتی داده است. در لبه سمت راست این گوشی که از جنس پلاستیک پوشیده شده دکمه پاور و بر روی لبه سمت چپ نیز دکمه­های تنظیم صدا قرار گرفته و به راحتی توسط انگشتان قابل لمس هستند. در قسمت لبه پایینی این گوشی پورت USB Type-C و ورودی جک 3.5 میلی­متری هدفون در کنار اسپیکر دیده می­شود.

 

 

صفحه نمایش A20s

یک نمایشگر کشیده و با کیفیت اما با از جنس IPS در پنل جلویی جا خوش کرده است. با تعجب بسیار زیادی شاهد این هستیم که سامسونگ در یک گام از A20 به A20s پنل IPS را جایگزین SuperAMOLED کرده است. این حرکت شاید صرفه اقتصادی داشته باشد اما عملا یک حرکت رو به عقب محسوب می­شود. نمایشگر IPS با فناوری LCD ساخته شده که ابعادی برابر با 6.5 اینچ دارد. این نمایشگر Infinity-V با توجه با حاشیه کم 81.9 درصد از پنل جلویی را در اختیار خود قرار داده تا از اجرای بازی و تماشای ویدئو در آن لذت ببرید. رزولوشن این نمایشگر HD+ یا همان 1520×720 پیکسل است که باعث شده تا شفافیت تصاویر در این نمایشگر بر روی کاغذ مانند نمایشگر A20 به نظر برسد. تراکم پیکسلی این نمایشگر 264 پیکسل بر هر اینچ است که باعث می­شود جزییات در این نمایشگر بهتر دیده شوند.

 

 

 

دوربین A20s

در بخش جذاب این گوشی شاهد این هستیم که دوربین اصلی A20s نسبت به A20 به یک سنسور عمق نیز مجهز شده است تا تصاویر هنری که از قلم افتاده بود دوباره به گوشی برگردد. در قاب پشتی این گوشی شاهد یک دوربین سه گانه هستیم که برای نوردهی بهتر از یک فلش LED نیز کمک می­گیرد. دوربین اصلی این گوشی یک لنز 13 مگاپیکسلی از نوع عریض (Wide) است که وظیفه اصلی فیلم و عکس­برداری را بر عهده دارد. در کنار این سنسور یک لنز 8 مگاپیکسلی از نوع فوق عریض (Ultrawide) قرار گرفته است؛ وظیفه اصلی این لنز این است که از منظره­ها با زاویه­ی بازتری معادل 120 درجه عکاسی می­کند این زاویه تقریبا برابر با زاویه دید چشم انسان است. در کنار این دو لنز یک حسگر عمق (Deph) با رزولوشن 5 مگاپیکسل قرار گرفته است. وظیفه اصلی این لنز در واقع تشخیص عمق است به صورتی که بر روی سوژه فوکوس کرده و منظره پشت سوژه را به حالت تار در می­آورد که به اصطلاح به آن بوکه کردن می­گویند، بوکه کردن در موارد عکاسی پرتره و هنری کاربرد زیادی دارد. کیفیت تصاویر ثبت شده توسط این گوشی با توجه به میان­رده بودن گوشی قابل قبول هستند. و باید اضافه شود که عکاسی در شب با این دوربین زیاد جالب نیست و در اصطلاح تصاویر ثبت شده نویز دارند.

دوربین سلفی این گوشی از یک سنسور 8 مگاپیکسلی بهره می­برد. این دوربین با استفاده از هوش مصنوعی می­تواند تصاویر بوکه نیز ثبت کند و ویدئوهایی با کیفیت FullHD می­تواند ضبط کند.

دورین اصلی این گوشی ویدئو هایی با کیفیت 1080p و نرخ 30 و 60 فریم بر ثانیه می­تواند ضبط کند که برای یک گوشی میان رده قابل قبول است.

 

 

 

 

سخت افزار و نرم افزار A20s

سامسونگ برای A20s یک تراشه به نام Snapdrgon 450 را در نظر گرفته است، که با تراشه استفاده شده در A20 متفاوت است. تراشه اسنپ دراگون 450 با معماری 14 نانومتری از 8 هسته به نام Cortex-A53 با فرکانس 1.8 گیگاهرتز تشکیل شده است. سامسونگ در کنار این تراشه از رم 3 گیابایتی استفاده کرده است که برای اجرای همزمان چند برنامه و تماشای ویدئو مقدار مناسبی است و عملکرد خوبی را به نمایش گذاشته است. برای پردازش گرافیکی A20s از پردازنده­ی Aderno 506 استفاده شده است تا به بهبود عملکرد گوشی در هنگام تماشای ویدئو و اجرای بازی کمک کرده باشد. این تراشه عملکرد بهتری نسبت به پردازنده A20 به نام Mali-G71 دارد اما نباید انتظار کارهای فوق­العاده از این گوشی برای اجرای بازی داشته باشید. حافظه در نظر گرفته شده برای این گوشی 32 گیگابایت در نظر گرفته شده است که به کمک کارت حافظه جانبی این مقدار تا 1 ترابایت قابل افزایش است و هیچ جای نگرانی برای فضای ذخیره سازی وجود ندارد.

Galaxy A20s در زمان عرضه به بازار با آخرین نسخه اندروید یعنی (Pie 9.0) به بازار معرفی شد تا در آن زمان یک گوشی مدرن و به­روز به حساب بیاید که البته قابلیت ارتقا سیستم عامل برای این گوشی در نظر گرفته شده است. رابط کاربری این گوشی همان One UI معروف است که بر اساس کار با یک دست طراحی شده و به کاربر امکانات زیادی می­دهد مانند شخصی سازی فضای گوشی، حالت شب و تمرکز بر روی آنچه برای شما مهم­تر است. این سیستم عامل باعث شده تا کار با این گوشی بسیار راحت باشد و از کار کردن با آن خسته نشوید.

 

 

باتری A20s

یکی دیگر از فاکتور­های مهم که معمولا بعد از دوربین و نمایشگر به آن می­پردازند باتری گوشی است. که سامسونگ دقت خاصی بر روی انتخاب باتری برای A20 و A20s داشته است. باتری A20s نیز مانند A20 ظرفیتی معادل 4000 میلی­آمپرساعت دارد. این باتری با ظرفیت مناسب به شما این امکان را می­دهد تا به راحتی با گوشی­تان یک روز کامل کار کنید و استرس خاموش شدن گوشی را نداشته باشید. ظرفیت بالا و مناسب این گوشی شاید باعث شود به این فکر کنید که چه مقدار زمان می­برد تا شارژ شود، باید بگوییم که جای نگرانی نیست زیرا سامسونگ این مشکل را با شارژ سریع 15 واتی برطرف کرده تا به راحتی گوشی­تان را شارژ کنید. جالب است بدانید طبق ادعای خود سامسونگ با این گوشی می­توانید 11 ساعت بدون وقفه به تماشای فیلم بپردازید.

 

 

نتیجه گیری در مورد A20s

سامسونگ Galaxy A20s با داشتن خصوصیاتی بهتر از A20 باعث شده تا گوی سبقت را از این برادر بزرگتر برباید. سامسونگ A20s با داشتن دوربین سه­گانه، صفحه نمایش بزرگتر و پردازنده­ی قوی تر باعث شده که انتخاب بهتری از لحاظ ویژگی باشد. اما اختلاف قیمت 60 دلاری ممکن است تمام معادلاتتان را بهم بریزد. اما در کل اگر می­خواهید با یک هزینه مناسب یک گوشی با امکانات بیشتر از هزینه خودتان در اختیار داشته باشید سامسونگ A20s یک پیشنهاد خیلی خوب است که می­تواند شما را راضی کند. شما با یک هزینه مناسب می­توانید این گوشی با کیفیت از برند محبوب سامسونگ را در اختیار خودتان بگیرید و کمی بیشتر از کارهای روزمره معمولی را با آن انجام دهید و خیالتان تا سال­ها از این بابت که این گوشی قدیمی نمی­شود راحت باشد. این محصول از حمایت و پشتیبانی بزرگی (از نظر نرم­افزاری و سخت­افزاری) به نام سامسونگ بهره­مند است که خود یک امتیاز بزرگ محسوب می­شود. ارزش خرید این گوشی با توجه به امکانات مناسبی که ارائه داده قطعا بیشتر از 160 دلار است.

برای بهبود عملکرد این مطلب امتیاز بدهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − چهار =

دکمه بازگشت به بالا